Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Новини

Дата: від до Скинути

“Одна родина”

“Одна родина”

5 жовтня 2017 р. в районному будинку культури відбувся другий співочий фестиваль талановитих кременчан “Одна родина”. У фестивалі взяли участь 13 родин з сіл: В. Бережці, Жолоби, Андруга, Крутнів, Чугалі Лідихів, Білокриниця, Ст. Олексинець а також співучі родини із Кременця: сестричка з братиком Юлія та Роман Соляр, всім відома подружня пара Майя та Іван Ребрини, мама з донечкою Тетяна та Соломія Яворські які виконували авторські пісні про матір. Із вітальним словом виступила начальник відділу культури і туризму Кременецької міської ради Г. В. Бобровська та начальник відділу культури, туризму, національностей та релігій Кременецької районної державної адміністрації Л. І. Антонюк.   Всім учасникам були вручені пам'ятні подарунки. А на закінчення фестивалю прозвучала пісня “Родина” у виконанні Володимира Дзюми.

11:48 10.10.2017

опалювальний сезон у закладах освіти

опалювальний сезон у закладах освіти

Відповідно до рішення виконавчого комітету Кременецької міської ради від 05.10.2017 р. розпочато опалювальний сезон у закладах освіти м. Кременця. З 06.10.2017 р. розпочато опалення у всіх дитячих садках, а з 09.10.2017р. проводиться ввімкнення опалення у загальноосвітніх закладах міста.

14:21 09.10.2017

Штормове попередження

Штормове попередження

За даними Укргідрометцентру вночі 6 жовтня у Тернопільській області очікується посилення швидкості вітру до критеріїв стихійного явища 25-30 м/с.

15:44 06.10.2017

громадські слухання

громадські слухання

5 жовтня 2017 року у приміщені сесійної зали міської ради відбулися громадські слухання з обговорення детального плану тереторії під будівництво групи індивідуальних гаражів по вул. Лятуринської.

16:00 05.10.2017

Кубок України з кікбоксингу ВТКА

Кубок України з кікбоксингу ВТКА

За підтримки Кременецької міської ради та відділу у справах сім'ї молоді та спорту з 28 вересня по 1 жовтня в місті Павлограді Дніпропетровської області відбувся Кубок України з кікбоксингу за версією ВТКА. Вихованець Кременецької федерації кікбоксингу Голуб Андрій став переможцем змагань та володарем Кубку ( розділ Лайт-контакт).

09:24 05.10.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь