A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Новини ОДПС

Дата: 20.03.2023 16:03
Кількість переглядів: 201

Фото без опису

 

 

 

Коли в зареєстрованому ПРРО неактивний режим створення чека продажу

Режим створення чека продажу вмикається автоматично після відкриття зміни ПРРО.

Водночас режим створення чека продажу може бути неактивним з причини блокування роботи ПРРО у разі скасування/блокування сертифіката відкритого ключа електронного підпису особи або електронної печатки суб’єкта господарювання, який використовується в ПРРО, в тому числі через закінчення строку дії такого сертифіката. У такому разі доступний лише для перегляду режим «Журнал операцій» сформованих та фіскалізованих розрахункових документів.

Для відновлення роботи на ПРРО суб’єкту господарювання необхідно надіслати до ДПС повідомлення про надання інформації щодо кваліфікованих/удосконалених сертифікатів відкритих ключів, які застосовуються в ПРРО, за формою № 5-ПРРО (J/F 1391802) щодо діючого сертифіката відкритого ключа електронного підпису та/або печатки.

 

 

 

На Тернопільщині податковою знижкою уже скористалися 698 громадян

Задля податкової знижки громадяни Тернопільської області задекларували 15,1 млн грн витрат. При цьому своїм правом на повернення надмірно сплаченого податку вже скористалися 698 наших краян.

Найчастіше підставою для податкової знижки жителів Тернопільського краю є витрати на навчання. Так, понад 80 відсотків декларантів, а це 565 осіб заявили про це, зазначивши, що витратили на здобуття освіти минулого року 9,8 млн гривень. Сплата страхових внесків за договорами довгострокового страхування життя дала право на повернення податку 124 декларантам, а оплата відсотків за іпотечними кредитами – 6 нашим краянам. Про витрати на сплату видатків на будівництво (придбання) доступного житла інформував один громадянин. Ще по одній декларації подано із вказаними витратами у зв’язку з переобладнанням транспортних засобів та витратами на оплату допоміжних репродуктивних технологій та усиновлення дітей.

За наслідками перерахунків громадянам нараховано до повернення 2,7 млн грн податку на доходи фізичних осіб. При цьому 230 тис. грн декларанти вже отримали.

 

Сектор інформаційної взаємодії

Головного управління ДПС у Тернопільській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь