A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Постанова №78 Про визнання Ахметзянова Віталія Андрійовича таким, що відмовився від депутатського мандата та визнання обраним депутатом наступного за черговістю кандидата в депутати

Дата: 06.02.2023 12:12
Кількість переглядів: 123

Фото без опису

 Перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів

25 жовтня 2020 року

 

Кременецька міська територіальна виборча комісія

Кременецького району Тернопільської області

 

 

 

П О С Т А Н О В А 

м. Кременець, вул. Шевченка, 67

 

 

15 год. 30 хв.

"05" лютого 2023 року                                                                                       № 78

 

 

 

Про визнання Ахметзянова Віталія Андрійовича таким, що відмовився від депутатського мандата та визнання обраним депутатом наступного за черговістю кандидата в депутати

 

         До Кременецької міської територіальної виборчої комісії Кременецького району Тернопільської області 03 лютого 2023 року надійшла заява Ахметзянова Віталія Андрійовича, обраного депутатом Кременецької міської ради Кременецького району Тернопільської області на перших виборах депутатів сільських, селищних, міських рад територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2020 року в єдиному багатомандатному виборчому окрузі, про відмову від депутатського мандата.

         Постановою Кременецької міської територіальної виборчої комісії Кременецького району Тернопільської області 03 лютого 2023 року № 77 Ахметзянова Віталія Андрійовича було визнано обраним депутатом наступним за черговістю Кременецької міської ради Кременецького району Тернопільської області в єдиному багатомандатному виборчому окрузі на перших виборах депутатів сільських, селищних, міських рад територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2020 року.

         Відповідно до частини п’ятої статті 283 Виборчого кодексу України у разі подання особою, обраною депутатом Верховної ради Автономної Республіки Крим, обласної, районної, міської, районної в місті, сільської, селищної ради, до територіальної виборчої комісії заяви про відмову від депутатського мандату територіальна виборча комісія приймає рішення про визнання її такою, яка не набула депутатського мандата, та визнає обраним депутатом відповідної місцевої ради наступного за черговістю кандидата у депутати у відповідному єдиному чи територіальному виборчому списку відповідної місцевої організації політичної партії.

         Постановою Центральної виборчої комісії від 28 жовтня 2020 року №433 затверджено Роз’яснення щодо порядку реєстрації обраних депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласних, районних, міських, районних у місті, сільських, селищних рад (далі  депутати) та сільських, селищних, міських голів.

         За змістом пункту 5.4 відповідного Роз’яснення у разі подання особою, обраною депутатом, заяви про відмову від депутатського мандата територіальна виборча комісія у п’ятиденний строк приймає рішення про визнання її такою, яка відмовилась від депутатського мандата, та визнає обраним депутатом у територіальному виборчому окрузі наступного за черговістю кандидата в депутати відповідної місцевої організації партії та реєструє його в установленому Законом порядку.

         Наступним за черговістю кандидатом в депутати Кременецької міської ради по єдиному виборчому списку від Тернопільської територіальної організації Політичної партії «Європейська Солідарність» є Бонюкевич Лариса Іванівна.

         Про прийняття зазначеного рішення територіальна виборча комісія повідомляє відповідного кандидата в депутати наступного дня з дня прийняття такого рішення.

 

         Враховуючи викладене, відповідно до частини 6 статті 260 Виборчого Кодексу України, Роз’яснення щодо порядку реєстрації обраних депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим , обласних, районних, міських, районних у містах, сільських, селищних рад, міських голів, затвердженого Постановою Центральної виборчої комісії від 28 жовтня 2020 року №433  Кременецька міська територіальна виборча комісія Кременецького району Тернопільської області постановляє:

         1. Визнати обраного депутата Кременецької міської ради Кременецького району Тернопільської області на перших виборах депутатів сільських, селищних, міських рад територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2020 року в єдиному багатомандатному виборчому окрузі Ахметзянова Віталія Андрійовича таким, що відмовився від депутатського мандата.

         2. Визнати обраним депутатом Кременецької міської ради Кременецького району Тернопільської області на перших виборах депутатів сільських, селищних, міських рад територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2020 року в єдиному одномандатному виборчому окрузі:

         Бонюкевич Ларису Іванівну, 14 серпня 1978 року народження, освіта вища, приватного підприємця, місце проживання: вул. Стрілецька 33, м. Кременець, Тернопільська обл., включену до єдиного виборчого списку Тернопільської територіальної організації Політичної партії «Європейська Солідарність»  наступну за черговістю в єдиному виборчому списку під номером 7.

 

 

 

         3. Копію цієї постанови надіслати Бонюкевич Л. І. та Тернопільській територіальній організації Політичної партії «Європейська Солідарність».

         4. Цю постанову надіслати Центральній виборчій комісії та оприлюднити на сайті Кременецької міської ради Кременецького району Тернопільської області.

 

 

 

 

 

 

Голова Кременецької

міської територіальної

виборчої комісії                                                                   О. А. Вальчук

 

 

Секретар Кременецької

міської територіальної

виборчої комісії                                                                   О. С. Боцюк

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь