A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Засудженим до покарання у вигляді ЗАБОРОНИ КЕРУВАТИ ТРАНСПОРТНИМИ ЗАСОБАМИ також заборонено перетинати державний кордон

Дата: 03.02.2023 14:54
Кількість переглядів: 136

Фото без опису

 

 

30 річний житель Кременеччини, засуджений до покарання у вигляді позбавлення права керувати транспортними засобами на 1 рік, будучи ознайомленим про заборону перетину державного кордону України, без дозволу Кременецького районного сектору №1 філії Державної установи «Центр пробації» три рази самовільно залишав межі країни для вирішення особистих потреб, при цьому, бажаючи приховати вказані відомості, повідомляв відомості до сектору про те, що території України не залишав.

            З даного приводу, персоналом Кременецького РС№1 сформовано подання до Кременецького відділу поліції про внесення відомостей до ЄРДР за статтею 389 Кримінального кодексу України - Ухилення засудженого від відбування покарання у виді позбавлення права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю, що карається виправними роботами на строк до двох років або обмеженням волі на той самий строк. На даний момент ведеться досудове розслідування з метою подальшого направлення матеріалів з обвинувальним актом до суду.

Відповідно до ч.2 ст.34 Кримінального виконавчого кодексу України засудженому забороняється без погодження з уповноваженим органом з питань пробації виїжджати за межі України.

Згідно ч.1, ч.2 ст.35 КВК України стосовно особи, яка ухиляється від відбування покарання у виді позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю, уповноважений орган з питань пробації надсилає матеріали до органів Національної поліції для відповідного реагування.

Ухиленням від відбування покарання у виді позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю є невиконання засудженим обов’язків, передбачених статтею 34 цього Кодексу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь