A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

До уваги голів об'єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ)

Дата: 25.01.2023 16:32
Кількість переглядів: 189

Фото без опису

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 16 вересня 2022 року № 1041 ,,Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу Пенсійним фондом України” з 1 грудня 2022 року призначення субсидій здійснюють органи Пенсійного фонду України.

Відповідно до п. 50 Положення про призначення субсидій надавачі послуг на запит Пенсійного фонду України в 5-денний термін після отримання запиту Пенсійного фонду України повинні надати необхідні для призначення субсидій відомості.

Питання належного налагодження захищеного каналу автоматичного обміну інформацією є одним із стратегічних пріоритетів діяльності Пенсійного фонду України.

Такий інформаційний обмін можливий через АРІ (прикладний програмний інтерфейс) розроблений Пенсійним фондом для автоматизації обміну. Він зручний для великих надавачів послуг, оскільки значно спрощує процес обміну інформацією.

При незначному доопрацюванні програмного забезпечення, що використовується установами (надавачами послуг) обмін інформацією між системами буде проводитися в автоматичному режимі, без людських затрат, а також через кабінет надавача послуг на вебпорталі Пенсійного фонду (portal.pfu.gov.ua).

По всіх питаннях необхідно інформувати Головне управління ПФУ в Тернопільській області через електронну адресу: gu.ternopil@pfu.gov.ua. та тел: 03546-43-06-56 (моб. 0679573474) – Віталій Семенеович

Доводимо до вашого відома, що 13.01.2023 року відбулася онлайн-нарада з питань надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу Пенсійним фондом України за участю представників головного управління Песійного фонду України в Тернопільській області, представників органів місцевого самоврядування, керівників комунальних підприємств.

Згідно протоколу наради головам ОСББ надіслати головному управління ПФУ в Тернопільській області інформіційний лист про розмір внесків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь