A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Магічний світ рукоділля Оксани Попілевич (виставка-продаж, зібрані кошти підуть на допомогу ЗСУ)

Дата: 06.01.2023 09:24
Кількість переглядів: 364

Фото без опису

 

 

         У виставковій залі Кременецького краєзнавчого музею відкрилася виставка робіт філейного в’язання гачком Оксани Попілевич. Назва символічна, але сповна передає бажання майстрині поділитися з відвідувачами своїми баченнями прекрасного. Це високе мистецтво, яке народжується за допомогою нитки.

Дитяче захоплення в’язання гачком з часом переросло у справжню майстерність.  Сьогоднішня виставка – це світ неповторної краси, гармонії, витонченості та елегантності речей , створених ніжними руками Оксани.

В цей складний і непростий час кожен з нас намагається, в силу своїх можливостей, допомагати нашим воїнам. Недарма Оксана презентує свою вистаку-продаж на широкий загал, адже зібрані кошти підуть на допомогу нашим захисникам Кременецької територіальної оборони, де захищають кордони нашої Батьківщин її чоловік Сергій та син Олександр.

Шановні кременчани та гості міста завітайте у нашу виставкову залу, яка відчинить перед вами двері у дивовижний світ рукоділля Оксани Попілевич та внесіть свій вклад в благородну справу підтримки воїнів ЗСУ.

Короткі біографічні дані. Народилася майстриня в селі Дунаїв, Кременецького району. Навчалася загальноосвітній школі.  В 1985 році переїхала в Кременець, де продовжила навчання в ЗОШ І-ІІІ ст. №4. У вільний час відвідувала гурток «В’язання гачком» в Районному Центрі дитячої творчості.  Опанувала цю техніку завдяки  керівнику гуртка Свідрук Тетяні Леонідівні. Першим виробом стала власноруч зв’язана серветка, яку зберігає і донині. З 1992 року навчалася в Кременецькому середньому професійно-технічному училищі. У 1995 році вступила до Хмельницького технологічного університету Поділля, де отримала повну вищу освіту за кваліфікацією інженера-технолога. Проте присвятила себе педагогічній діяльності.  З 2001 року і по даний час працює у ДНЗ «Кременецький професійний ліцей» на факультеті «Швачка, кравець, закрійник» навчально-практичного центру. За вагомі творчі здобутки у Всеукраїнському огляді-звіті технічної творчості професійно-технічних навчальних закладів нагороджена грамотою Департаменту Освіти і Науки Тернопільської облдержадміністрації. Неодноразово нагороджена Дипломами за призові місця в дистанційних та онлайн  Міжнародних конкурсах, фестивалях декоративно-прикладного мистецтва.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь