A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Новини

Дата: від до Скинути

Хто має право на безкоштовний проїзд у громадському транспорті?

Хто має право на безкоштовний проїзд у громадському транспорті?

Майже щороку, а може і частіше кожен перевізник шукає причину для того, щоб збільшити ціну на проїзд у громадському транспорті хоча б трішки. Проте це не єдина причина виникнення конфліктів між водіями і пасажирами. Однією з основних причин постійних конфліктів між пасажирами-пільговиками і водіями є те, що останні часто твердять, що майже усі без винятку повинні оплачувати за проїзд, тоді як пасажири говорять, що держава їм гарантувала право їздити безкоштовно. Отож, пам’ятайте, що право на безкоштовний проїзд мають:

16:30 23.05.2019

Новини ОДПІ

Новини ОДПІ

Сканкопія документів при поданні облікової картки за ф. №1ДР та заяви ф. №5ДР через Електронний кабінет Відповідно до п. 70.5 ст. 70 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) та п. 1 розд. VII Положення про реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 29.09.2017 №822 (далі – Положення №822), фізична особа незалежно від віку (як резидент, так і нерезидент), яка не включена до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків (далі – Державний реєстр), зобов’язана особисто або через представника подати до відповідного контролюючого органу облікову картку фізичної особи – платника податків за ф. №1ДР (далі – Облікова картка за ф. №1ДР), яка є водночас заявою для реєстрації у Державному реєстрі, та пред’явити документ, що посвідчує особу, який містить необхідні для реєстрації реквізити (прізвище, ім’я, по батькові (за наявності), дату народження, місце народження, місце проживання, громадянство).

14:21 21.05.2019

Реєстрація колективного договору

Реєстрація колективного договору

Управління соціального захисту населення Кременецької міської ради повідомляє про проведення реєстрації колективного договору між Комунальною установою Інклюзивно-ресурсний центр Кременецької міської ради та трудовим колективом вищезазначеної установи.

12:19 20.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь