A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Щодо переліку об’єктів житлового будівництва, що не прийняті в експлуатацію

Дата: 30.12.2021 15:00
Кількість переглядів: 436

Оголошення!

Проводиться формування переліку об’єктів житлового будівництва, що не прийняті в експлуатацію 

   На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 15 грудня 2021 р. № 1327 (https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1327-2021-%D0%BF#Textобласна державна адміністрація розпочинає формування переліку об’єктів житлового будівництва області, що не прийняті в експлуатацію. Формування буде здійснюється протягом чотирьох місяців.

   До переліку увійдуть житлові будівлі або їх комплекси (у тому числі ті, що мають ознаки самочинного будівництва), які одночасно відповідають таким критеріям: за класом наслідків (відповідальності) належать до об’єктів будівництва із середніми (СС2) та значними наслідками (СС3); фінансування об’єктів будівництва здійснювалося з використанням залучених коштів фізичних та/або юридичних осіб; об’єкти будівництва не прийняті в експлуатацію у строк понад два роки із запланованої дати введення в експлуатацію згідно з договорами, відповідно до яких залучено кошти фізичних та/або юридичних осіб, або згідно з проектною документацією; будівельні роботи на об’єкті будівництва не проводяться понад два останніх роки.

    Просимо зацікавлених юридичних та фізичних осіб інформувати про житлові довгобуди, які відповідають зазначеним критеріям та надавати інформацію і копії підтверджуючих документів згідно з пунктом 4 Порядку формування переліку об’єктів житлового будівництва, що не прийняті в експлуатацію. 

    Сформований перелік буде розміщено на офіційному веб-сайті обласної державної адміністрації та надіслано Міністерству розвитку громад та територій України. Інформація та матеріали використовуватимуться при розробленні пропозицій і рекомендацій з добудови об’єктів. 

   Інформацію просимо надавати до 15 березня 2022 року департаменту архітектури, містобудування, житлово-комунального господарства та енергозбереження обласної державної адміністрації на електронну адресу obl@arch.te.gov.ua, або на адресу: місто Тернопіль, вул. Грушевського, 8, тел. (0352) 52-25-71.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь