A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

У Кременецькій громаді створюють інвестиційний каталог

Дата: 25.11.2021 12:30
Кількість переглядів: 256

Фото без опису

Це проект громадської організації "Кременецький центр підтримки бізнесу та розвитку громад" (https://www.facebook.com/krem.bizn), що здійснюється за підтримки Програми USAID “Конкурентоспроможна економіка України” (https://www.facebook.com/usaidcep.ua) робоча група планує зібрати, проаналізувати та систематизувати інформацію про інвестиційно привабливі об'єкти Кременецької ОТГ, виготовити й поширити в інформаційному просторі медійні, електронні та друковані матеріали про дані об’єкти, надати керівництву і профільним підрозділам ОТГ, представникам бізнесу та активним жителям громади презентаційний матеріал для презентації Кременеччини, її економічних та інвестиційних можливостей.

Керівник ГО  "Кременецький центр підтримки бізнесу та розвитку громад" Мирослав Куза зазначає:

"Протягом минулого десятиліття усі ми на собі відчули як позитивні результати надходження інвестицій у тендітну економіку України, так і сумні наслідки відтоку інвестицій. Побачили яскраві приклади того, що саме завдяки достатнім і уміло використаним інвестиційним проектам виникають нові виробництва та сектори послуг, створюються нові робочі місця із гідною оплатою праці, поліпшується якість життя як в Україні в цілому, так і в окремо взятій  громаді.

Проте, працюють з тими, про кого знають. Відтак успішні інвестиційні проекти стають результатом або уже напрацьованих міжнародних контактів, або належної презентації потенційних інвестиційних об'єктів в інформаційному просторі України та світу.

Саме на достойну презентацію інвестиційних можливостей Кременецької громади націлений "Кременецький інвестиційний каталог".

Проте Кременецька громада – це п'ятсот двадцять сім квадратних кілометрів площі, сорок чотири населених пункти і майже сорок три тисячі населення. Тому на старті проекту наша команда гостро потребує Вашої допомоги.  Закликаємо зголоситися кожного, хто замислюється про початок власної справи і потребує фінансової підтримки для її початку. Запрошуємо поділитися планами керівників уже існуючих підприємств,які планують розширення діяльності чи зміну його профілю і потребують інвестицій для такого реформування. Зрештою, просимо  відгукнутися всіх небайдужих, кому відомо про закинуті, безгосподарні приміщення, об'єкти, земельні ділянки на яких можна було б реалізувати ефективні інвестиційні проекти".

Нещодавно учасники робочої групи проекту зустрілися із сільськими старостами Кременецької громади та активістами громадського життя краю. Мирослав Куза розповів присутнім про хід реалізації проєкту. Запропонував ще раз переглянути інвестиційні можливості своїх сіл і подати останні можливі пропозиції для доповнення та уточнення каталогу. Для полегшення та прискорення даної роботи учасникам зустрічі роздали бланки "Анкети інвестиційного каталогу", яка допоможе усім зацікавленим особам подати предметну та вичерпну інформацію про потенційні об'єкти інвестування.  

Подібна анкета розповсюджена і у  дописах по локальних групах Кременечини у соціальних мережах. Відтак кожен активний і небайдужий житель громади зможе зробити свій внесок у потрібну громаді справу.   

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь