A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Розширена робоча нарада щодо організації та проведення заходів осіннього призову 2021 року,

Дата: 24.09.2021 15:17
Кількість переглядів: 318

 Фото без опису

Сьогодні, 24 вересня 2021 року, начальник відділу оборонної та мобілізаційної роботи Кременецької міської ради Ірина Іващук, старости громади та особи, відповідальні за ведення військового обліку громадян при міській раді, взяли участь в розширеній робочій нараді щодо організації та проведення заходів осіннього призову 2021 року, яку провів начальник центру РТЦК та СП підполковник Юрій Фещенко. Він звернув увагу на те, що у тісній взаємодії між територіальним центром, керівництвом громади, старостами та правоохоронними органами потрібно максимально зосередити роботу на виконанні завдань, які ставляться перед органами влади щодо призову громадян на строкову військову службу та звернувся до всіх присутніх із проханням мобілізувати усі сили, аби на достойному рівні провести осінню призовну кампанію.

У ході наради Юрій Фещенко повідомив, що осіння призовна кампанія триватиме впродовж жовтня-грудня 2021 року. За цей час буде проведено черговий призов на строкову військову службу в Збройні сили України юнаків 1994-2002 р.н., які визнані медичною комісією придатними до проходження військової служби. Він також звернув увагу на те, що громадяни, які ухиляються від призову і не з’являються з повісткою до територіального центру, несуть відповідальність згідно з законодавством.

Акцентували увагу на оповіщенні та забезпеченні явки призовників до територіального центру. А також роз’яснили правові підстави та порядок надання відстрочки від призову на строкову військову службу.

Учасники наради обговорили усі проблемні питання, які виникали під час попередніх призовів та шляхи їх вирішення. Основною проблемою, яка виникає під час оповіщення, старости громади назвали відсутність юнаків за місцем реєстрації, адже більшість з них перебуває за кордоном на тимчасових заробітках.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь