A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Щодо проведення громадських слухань

Дата: 16.11.2017 16:06
Кількість переглядів: 396

У відповідності   до ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» у строк з 17.11.2017 р. по 17.12.2017р. проводиться оприлюднення та розгляд детального плану території під будівництво індивідуальних гаражів по вул. Л. Визволителів  м. Кременець.

Замовник детального плану території під будівництво індивідуальних гаражів по вул. Л. Визволителів  м. Кременець – Кременецька міська рада.

Розробник детального плану території під будівництво індивідуальних гаражів по вул. Л. Визволителів  м. Кременець –                                  ФОП Омелян М. О.

Ознайомитися з детальним планом території під будівництво індивідуальних гаражів по вул. Л. Визволителів  м. Кременець можна у відділі містобудування, архітектури та дизайну міського середовища Кременецької міської ради за адресою: вул. Шевченка, 90 м. Кременець, або на офіційному сайті Кременецької міської ради.

Відповідальна особа за організацію розгляду пропозицій – начальник відділу містобудування, архітектури та дизайну міського середовища А. І. БУРШТИНОВИЧ.

Пропозиції подавати у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом з обґрунтуванням відповідно до вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил у строк з 17.11.2017 р. по 17.12.2017р. до відділу містобудування, архітектури та дизайну міського середовища Кременецької міської ради за адресою: вул.. Шевченка, 90 м. Кременець.

Громадські слухання по обговоренню пропозицій до детального плану території по вул. Шевченка відбудуться 18.12.2017 в приміщенні Кременецької міської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь