A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

У Кременці відновила роботу дитяча футбольна школа раннього розвитку дітей «FOOTBALL STARS»

Дата: 13.07.2020 10:40
Кількість переглядів: 850

Віднедавна юні кременецькі шанувальники спорту знову мають нагоду відвідувати улюблені секції. У місті дозволили відновити роботу двох спортивних шкіл. Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Кременецької міської ради надала дозвіл на відновлення з 13 липня роботи Кременецької ДЮСШ імені Андрія ПУШКАРА 2020 року. Працюватимуть вони за умови дотриманні вимог постанов Головного державного санітарного лікаря.

Також  відновить функціонування дитяча футбольна школа раннього розвитку дітей «FOOTBALL STARS» по вул. Джерельній, СК «ДЕМОС». Тут мають можливість займатися наймолодші діти – від 3 до 7 років. Наразі діє три групи, у яких вже займаються 30 діток, набирають четверту групу. Цікаво, що разом з хлопчиками займаються й троє дівчаток, найменшій з яких ще немає й трьох років. У перспективі створення старшої групи, яку відвідуватимуть діти до 12 років.

Привітати з відкриттям школи маленьких спортсменів та їхніх наставників завітав міський голова Олексій Ковальчук.

Як кажуть засновники школи, Роман та Олексій Клаки, не обов’язково усі вихованці майбутні футболісти. Це розвиваючі заняття з азами футболу, які будуть корисними для будь-якої дитини.

Та своїм прикладом чоловіки доводять, що навіть починаючи займатися у маленькому місті, можна створити кар’єру у спорті. Про свого брата Олексія розповів Роман, який є КМС з футболу. Олексій же досяг вагомих успіхів у цьому спорті.

  • Мій брат – професійний футболіст, вихованець Кременецької ДЮСШ. У 2012 році він переїхав до Києва та завершував навчання у РФУФК при ФК «Динамо-Київ».  Упродовж 2012-2015 років Олексій виступав у донецькому «Металурзі» за команду дублерів. У складі якої провів 8 матчів і відзначився 2 голами. А також виступав і в складі «Металурга» до 19 років 1 березня 2017 року підписав контракт чернівецькою «Буковиною». По завершенню сезону за обопільною згодою сторін припинив співпрацю з чернівецьким клубом та підписав контракт із польським клубом «Легіоновія». Сьогодні Олексій  гравець іспанського ФК «Бергантіньос», – розповів Роман Клак.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь