A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Онлайн симпозіум для фотографів «Зустріч у Кременці"

Дата: 03.07.2020 13:57
Кількість переглядів: 410

В січні 2020 року директор Кременецького краєзнавчого музею підписав угоду про співпрацю з декількома установами Республіки Польща, серед яких Товариство «Одін» та Галерея «Лабірінт №2» м.Краків, які здійснюють міжнародну діяльність в галузі культури. В цьому ж році наш музей планував провести декілька спільних заходів на партнерських та організаційних засадах. Пропонуємо до вашої уваги звернення пана Лешика Зебровскі до митців нашого краю:

Шановні художники та любителі фотографії,

10 ювілейний симпозіум серії «Зустрічі у Кременці», запланований на цей рік, скасований. Ми спробуємо їх здійснити у 2021 році. Цьогорічний симпозіум мав стосуватись традиції Кременець як центру фотомистецтва на Волині. Міста, в яких жили і працювали троє видатних фотографів Станіслав Шейбал, Генрік Германович та Людвік Гроновський.

Ми пропонуємо Кременецькому краєзнавчому музею та ГО «Рідна Кременеччина» цього року організувати віртуальну (поки що) фотовиставку про Кременець та його околиці.

Запрошуємо всіх бажаючих надіслати нам власні фотографії, а також ваш дозвіл для публікації на веб-сторінці та соціальних мережах .

Після створення галереї ми виберемо фотографії, які надалі будуть представлені у вигляді класичної візуальної презентації в галереях та музеях, що беруть участь у проекті «Онлайн симпозіум «Зустріч у Кременці».

Просимо надсилати ваші роботи з поміткою «Просимо надіслані роботи розмістити на веб-ресурсах фотовиставки проекту «Онлайн симпозіум «Зустріч у Кременці» на будь-яку адресу:

gleszeb@gmail.com,

leszeb@wp.pl,

kremenetsmuseum@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь