A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Відбулася 67-ма сесія Кременецької міської ради

Дата: 16.06.2020 15:01
Кількість переглядів: 1525

Фото без опису

Сьогодні відбулася 67-ма сесія Кременецької міської ради, котру раніше перенесли через відсутність кворуму. Відтак, зібралася ледве не рекордна кількість питань – 132. Окрім того ще три питання внесли додатково. Зокрема: Про інформування щодо реконструкції очисних споруд Кременця; Щодо виконання умов договору оренди земельної ділянки по вул. Шевченка для будівництва громадської будівлі (вбиральні); Про звернення депутатів до Регіональної комісії з ТЕБ ТНС щодо пом’якшення карантину. Тож, аби розглянути усі питання депутатам знадобилося близько трьох годин.

Для дотримання усіх вимог карантину народні обранці зібралися у залі засідань Кременецької районної ради. Участь у сесії взяли 20 депутатів та міський голова.

Під час розгляду у депутатів виникало чимало питань. Уточнення та роз’яснення щодо своєї ділянки роботи надав заступник міського голови – начальник управління архітектури, ЖКГ та земельних відносин Ярослав Риндич. Після отриманої інформації про хід робіт на Кременецьких очисних спорудах, обранці прийняли рішення створити комісію, яка наочно обстежить що саме зроблено на даний період.

Окрім того депутати вирішили відгукнутися на прохання кременчан про відновлення роботи громадського транспорту. Тому у найкоротші терміни звернуться до Регіональної комісії з ТЕБ ТНС, аби там надали дозвіл на рух маршруток. Адже останніми тижнями ситуація з COVID-19 у місті стабільна у порівнянні з районом.

У декотрих питаннях депутати таки не дійшли згоди. Зокрема, відкритим лишилося Про зменшення ставки єдиного податку для суб’єктів підприємницької діяльності. Голова бюджетної комісії Олександр Маринюк зазначив, що служба зайнятості  здійснює виплату допомоги по частковому безробіттю представникам малого та середнього бізнесу. Не проголосували й питання Про встановлення на час простою розрахунку заробітної плати (його на сесії піднімають уже вдруге) та Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 11 жовтня 2018 року №2565 «Про затвердження Положення про запровадження громадського бюджету міста Кременець».

Із земельними питаннями присутніх ознайомили фахівці управління архітектури, ЖКГ та земельних відносин.

Детально ознайомитися з переліком питань можна на сайті Кременецької міської ради, а також переглянути відеозапис на YouTube каналі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь