A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Фонд соціального страхування інформує

Дата: 07.05.2020 12:33
Кількість переглядів: 466

Реабілітаційним лікуванням за кошти Фонду забезпечено на 11% більше осіб

За підсумками І кварталу відновним лікуванням на базі реабілітаційних відділень санаторно-курортних закладів за кошти Фонду соціального страхування України було забезпечено 5 132 особи. Це на 511 осіб, або 11% більше порівняно з тим же періодом минулого року.

Фонд фінансує курс реабілітаційного лікування для кожного працевлаштованого після важких захворювань і травм за наявності медичних показань. Зокрема, у разі підгострого періоду інфаркту міокарда, опіків, захворювань легень тощо. Таке лікування надається застрахованим особам з метою якнайшвидшого відновлення здоров’я після закінченнягострогоперіодузахворювання.

Нагадаємо, на сьогодні укладення договорів для проходження реабілітації за кошти Фонду тимчасово призупинено на період дії карантину. Рішенняприйнятозметоюзапобіганняпоширенню COVID-19 інедопущенняризикузараженнязастрахованих осіб, атакожзабезпеченняреалізаціїзаходівізпротидіїпандемії.

 

 

Фото без опису

Фондщоденноздійснюєвиплатиідопомогизастрахованимособамтапотерпілимнавиробництві

ФондсоціальногострахуванняУкраїнипрацюєвштатномурежимі, виконуючивсістатутнізавданнятафункції, передбаченізаконодавствомУкраїнипрозагальнообов’язковедержавнесоціальнестрахування.

ФінансуваннядопомогтастраховихвиплатздійснюєтьсяФондомщоденно, помірінадходженьвідсплатироботодавцямиєдиноговнеску.

Станомна 22 квітнязаборгованістьзвиплатматеріальногозабезпеченнястановила 1284,9 млнгрн, станомна 27 квітня– 1110,6 млнгрн, тобтоскоротиласяна 174,3 млнгрн.

Так, заперіодз 22 по 27 квітняп.р. ФССУпрофінансувавнаданняматеріальногозабезпеченнязазаявами-розрахунками, поданимироботодавцями, назагальнусуму 350,1 млнгрн, зокрема:

- наоплатудопомогпотимчасовійнепрацездатності– 247,67 млнгрн;

- допомогповагітностітапологах– 99,34 млнгрн;

- допомогнапоховання– 0,69 млнгрн;

- допомогпотимчасовійнепрацездатності, пов’язанійзвиробництвом– 2,39 млнгрн.

НаразіведетьсяроботазМіністерствомсоціальноїполітикиУкраїнитапідготовленівідповідніініціативнілистищодовиділеннякоштівФССУзФондуборотьбизгостроюреспіраторноюхворобою COVID-19, спричиненоюкоронавірусом SARS-CoV-2, таїїнаслідками.

 

Фондпрофінансував лікування, лікарські засоби та медреабілітацію для 12 тис. потерпілих

Майже 3 тисячі потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань були проліковані і забезпечені медичною реабілітацією зарахуноккоштівФондусоціальногострахуванняУкраїни упродовж І кварталу 2020 року. Лікарськими засобамитавиробамимедичногопризначеннязабезпечено майже 9 тисяч осіб.

Правонаотриманнямедико-соціальнихпослугзарахуноккоштівФондумаєкоженпотерпілийвнаслідокнещасноговипадкунавиробництвіабопрофесійногозахворюваннязанаявностівизначеноїпотреби. Забезпеченнявідбуваєтьсявпродовжусьогоперіодудовідновленняздоров’япотерпілого.

Проходження лікування в закладах охорони здоров’я фінансуєтьсяФондомуповномуобсязізметоюякнайшвидшоговідновленняздоров’я потерпілих на виробництві.

 

 

Пресслужба виконавчої дирекції 

Фонду соціального страхування України

www.fssu.gov.ua

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь