A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації

Дата: 19.08.2019 17:14
Кількість переглядів: 409

Відповідно до ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» Кременецька міська рада повідомляє  про початок громадського обговорення щодо врахування громадських  інтересів  у проекті  містобудівної документації: «Детальний план території щодо зміни цільового призначення земельної ділянки під будівництво та обслуговування інших будівель громадської забудови по провулку Шевченка, 1/1 в                м. Кременець Тернопільської області» розроблений ФО-П М. А. ОМЕЛЯН. Підставою для проектування вищезазначеної документації є рішення сесії Кременецької міської ради від 05.03.2019 № 3057  «Про надання дозволу на розроблення детального плану території щодо зміни цільового призначення земельної ділянки під будівництво та обслуговування інших будівель громадської забудови по провулку Шевченка, 1/1 в м. Кременець».

Замовник розроблення детального плану території - управління архітектури, житлово-комунального господарства та земельних відносин Кременецької міської ради.

Наданою документацією площа земельної ділянки пропонованої для реконструкції існуючої будівлі громадського призначення – 0,0147 га. Дана ділянка знаходиться в межах м. Кременець і є придатною для реконструкції існуючої будівлі громадського призначення.

Техніко-економічні показники ДПТ:

  • Орієнтовна площа- 0,0147 га;
  • площа забудови - 123,0м2 ;
  • площа замощення - 11,0м2 ;
  • поверховість забудови – 3-4 поверхи;
  • площа озеленення- 13,0м2 .

 

З  проектом містобудівної документації можна ознайомитись в управлінні архітектури, житлово-комунального господарства та земельних відносин Кременецької міської ради за адресою: м. Кременець, вул. Базарна, 9 в період з 15.08.2019 р. по 18.09.2019 р. та на офіційному сайті Кременецької міської ради.

Пропозиції подавати у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом з обґрунтуванням відповідно до вимог чинного законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил у період з 15.08.2019 р. по 18.09.2019 р. до управління архітектури, житлово-комунального господарства та земельних відносин Кременецької міської ради за адресою: м. Кременець, вул. Базарна, 9.

Відповідальна особа за організацію розгляду пропозицій – заступник міського голови, начальник управління РИНДИЧ Я. В.

Обговорення пропозицій до детального плану території відбудуться о 14.00 год. 19.09.2019 р. в приміщенні Кременецької міської ради за адресою: м. Кременець, вул. Шевченка, 67.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь