A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Як вивезти будівельне сміття, щоби не платити штраф.

Дата: 16.08.2019 12:11
Кількість переглядів: 3489

Фото без опису

 

   Кожен із нас мріє жити в чистому, затишному місті, мати охайні під’їзди та квітучі подвір’я. При цьому чомусь багатьом здається, що якщо він у власній квартирі наводить лад, ремонтує її та оздоблює, то все інше, що знаходиться за порогом, до нього вже стосунку не має.   Йдеться про будівельне сміття, що виникає під час ремонтів і просто виноситься з квартир на вулицю засмічуючи наші двори де відпочивають люди та перебувають наші діти.   Здається, здоровий глузд у таких ситуаціях повинен перемагати, але для більшості, на жаль, простіше викинути непотріб, не переймаючись, що з ним буде далі  і  головне -всі усвідомлюють,  що це адміністративне правопорушення, що тягне за собою накладення штрафу, тому зазвичай викидають сміття крадькома, переважно в темний період доби  а потім Всі інші роблять вигляд, нібито це їх не стосується. Нажаль така ситуація повторюється систематично, так вранці 16 серпня працівники КП «Благоустрій» Кременецької міської ради, які щодня прибирають територію міста, на майданчику для збору побутових відходів, що розташований на житловому масиві, виявили велику кількість будівельного сміття, таке неподобство створює перешкоди в роботі комунальних служб міста та негативно впливає благоустрій прибудинкової території навколо  багатоквартирних помешкань кременчан.

   Шановні мешканці міста вкотре наголошуємо - категорично забороняється скидати будівельні відходи у контейнери із побутовим сміттям, оскільки це призводить до нищення контейнерів і поломки машини – сміттєвоза. За самовільне складання будівельних відходів у непризначених для цього місцях передбачається штраф у розмірі від 850 до 1700 для юридичних осіб та підприємців та від 340 до 1360 для громадян.

Додатково інформуємо, що вивозити будівельні відходи можна на міське сміттєзвалище, що розташоване в урочищі Ганушівка, за наявності укладеного договору на вивезення побутових відходів з КП «Міськводгосп» Кременецької міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь