A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Тернопільщина:з початку року надходження від сплати податків склали понад 2,5 млр.грн.

Дата: 03.08.2017 15:35
Кількість переглядів: 460

У січні-липні цього року до зведеного бюджету суб»єкти господарювання Тернопілля сплатили понад 2,5 млрд.грн.податків і зборів.

Це на 715,4 млн.грн. або на 39,3% більше ніж за відповідний період минулого року. Індикативний показник виконано на 111,3%, додатково надійшло 256,6 млн.грн. Зокрема у липні забезпечено надходження 376,5 млн.грн. платежів, що на 74,7 млн.грн. або на 24,8% більше, ніж у минулорічному липні. Про це повідомив начальник ГУ ДФС у Тернопільській області Ігор Комендат.

         Прогнозні показники з надходжень до державного бюджету забезпечено на 103,3% і фактичні надходження склали 1 млрд.26,5 млн.грн. Порівняно з січнем –липнем минулого року надходження зросли на 304,5 млн.грн. або у 1,4 раза У розрізі основних бюджетоутворюючих платежів надійшло 434,4 млн.грн. ПДВ, 74,3 млн.грн. податку на прибуток,23,6 млн.грн. акцизного податку.

         Місцеві бюджети з початку року отримали 1 млрд.507,3 млн.грн., що на 224,2 млн.грн. більше від очікуваного. Порівняно з відповідним періодом минулого року забезпечено приріст коштів на 413,9 млн.грн. або на 37,9%. Зокрема, сплачено 988,7 млн.грн. податку на доходи фізичних осіб, 220,7 млн.грн. єдиного податку для суб»єктів малого підприємництва, 71,6 млн.грн. акцизного податку з роздрібного продажу підакцизних товарів.

Запрошення для платника податків

         Відповідно до п.п.20.1.1 п.20.1 ст.20 ПКУ контролюючі органи мають право запрошувати платників податків і зборів або їх представників для перевірки правильності нарахування своєчасності сплати податків, зборів, платежів, дотримання вимог іншого законодавства у т.ч. законодавства у сфері запобігання та протидії легалізації (відмивання)доходів, одержаних злочинним шляхом, або фінансування тероризму, контроль за одержанням якого покладено на контролюючі органи.

         Письмові повідомлення про такі запрошення надсилаються в порядку, встановленому ст..42 ПКУ, не пізніше ніж за 10 календарних днів до дня запрошення рекомендованими листами, в яких зазначаються підстави запрошення, дата й час, на які запрошується платник податків(представник платника податків).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь