A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

В Кременецькому краєзнавчому музеї тестують системууправління проектами Trello

Дата: 15.11.2017 15:11
Кількість переглядів: 4391

Фото без опису


    У музеї сьогодні відбувається багато змін, і не дивно, що скупчується багаторізноманітних завдань, ідей та проектів для втілення. В переліку адміністративно-господарськоїта музейної діяльності установи виписано понад 350 питань, які потребують постійної уваги та опрацювання.Це різноманітні види ремонтних робіт приміщень та експозицій, періодичні господарськізавдання, науково-дослідна, експозиційна, науково-освітня, збиральницькаробота, крім того є досить важливе статутне завдання як робота у фондах,архівах та бібліотеках і цей перелік ще можна продовжувати різними оперативнимизавданнями, які виникають десятками щодня.
    Маючи управлінський досвід тадосвід праці в IT-проектах, мені сьогодні яккерівнику музею легко впровадити основні принципи роботи проектного менеджментув довіреній мені установі. Тим більше, що час диктує свої умови і сучасний світ сьогоднібез багатьох технічних рішень існувати як такий не може. В нашому розпорядженніє 7 робочих місць під’єднаних до Інтернету, поряд із цим у працівників музею євласні сучасні телефони які підтримують безкоштовну браузерну системууправління проектами TRELLO.
    В декількох словах про програмне забезпечення. Ця система взяла свій початок із Японії і використовує парадигму керуванняпроектами, відому як «канбан». Задачам присвоюється окрема картка, які розміщаютьсяв списках, а вони відтворюються на відповідних дошках проектів. Інтуітивнийінтерфейс цього програмного рішення дозволяє легко вносити данні, присвоювативідповідальних користувачів, вносити to-do-листи,терміни виконання та нагадування і т.д.
 Користуватися системою доволі зручно та практично. Інформаціяпоширюється мит'єво. Впровадження таких систем не заставляють довго очікувати гарних результатів.
 Рекомендуємо спробуватицей інструмент усім хто зацікавлений спільну роботу виконувати вчасно та якісно.

Ланка на ресурс: https://trello.com

Директор Кременецького краєзнавчого музею, Андрій Левчук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь