A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю

Дата: 04.12.2017 14:27
Кількість переглядів: 392

 3 грудня в нашій державі відзначається Міжнародний день людей з інвалідністю. Відзначення цього дня є справедливою шаною суспільства та нагадування всім про обов’язок перед людьми, що потребують захисту та підтримки в цей непростий час.

     3 грудня в приміщені районного будинку культури відбулися заходи з нагоди Міжнародний день людей з  інвалідністю. На заходи були запрошені родини,  які виховують дітей з особливими потребами. Для учасників заходу відділом культури і туризму Кременецької міської ради спільно з відділом культури, національностей та релігій Кременецької районної державної адміністрації, громадською організацією товариство батьків дітей інвалідів та їх друзів "Зоря Надії", районним центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, Кременецький центром дитячої творчості  організовано розважальну програму та святковий концерт.

Кременецький міський голова Олексій Ковальчук звернулася до присутніх з подякою, що відгукнулися на запрошення. Висловив глибоку повагу дітям з обмеженими можливостями та їхнім рідним, почуття захоплення їх стійкістю, бажанням дітей навчатися і розвивати свої творчі здібності. Міський голова побажав усім міцного здоров’я, оптимізму. Всім учасникам заходу   від імені громади міста та депутатського корпусу Кременецької міської ради було вручено  подарунки.

Кременецька міська рада висловлює щиру подяку групі волонтерів Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії та всім хто долучився до організації свята.




« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь