A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

НАБІР КАНДИДАТІВ ДЛЯ ДОБРОВІЛЬНОГО ВСТУПУ НА ВІЙСЬКОВУ СЛУЖБУ ЗА КОНТРАКТОМ

Дата: 03.08.2017 11:05
Кількість переглядів: 523

Шановні жителі міста Кременець!  

   Кременецьким ОМВК продовжено набір кандидатів для добровільного вступу на військову службу за контрактом у навчальні центри Збройних Сил України з поетапним підвищенням грошового забезпечення від 7000 до 19000 гривень, в залежності від посади та місця проходження військової служби.

1.  Кременецька міська рада надаєодноразову матеріальну допомогу в сумі 12000 гривень  для осіб, які уклали контракт зі Збройними Силами України;    

2.  Трьох місячне навчання у військовому навчальному центрі з отриманням грошового забезпечення від 7000 до 7500 гривень в залежності від посади.  

 3.     При призначенні  на бойову посаду  у військовій частині військовослужбовець за контрактом  отримує грошове забезпечення від 10000 до 10500 гривень в залежності від посади в пункті постійної дислокації.    

  3.      При передислокації частини  в зону АТО на 2-гу та 3-тю лінію оборони військовослужбовці отримують від 12500 до 13000 гривень.      

4.      При передислокації частини  на 1-шу лінію оборони військовослужбовці за контрактом отримують від 16000 до 16500 гривень.      

5.      Бюджетом Міністерства оборони України передбачено підвищення грошового забезпечення до 19000 гривень на 1-шій лінії оборони для військовослужбовців за контрактом осіб солдатського та сержантського складу до кінця 2017 року та до 22000гривень для осіб офіцерського складу.       

   Міністерство оборони України гарантує:

1.      Соціальне, медичне, матеріальне та грошове забезпечення;

2.      Безкоштовне проживання та харчування;

3.      Право на здобуття вищої освіти без відриву від служби на заочній формі навчання;

4.      Отримання статусу учасника бойових дій при проходження служби в районі проведення антитерористичної операції.       

      Одночасно повідомляємо, що всі соціальні пільги за військовослужбовцями та членам їх сімей зберігаються, а після підготовки у навчальному центрі видається посвідчення, яке дає можливість навчатися військової справи та в подальшому проходити військову службу в арміях НАТО. Відповідно до ст. 119 Кодексу Законів "Про працю України" за прийнятими на військову службу за контрактом під час дії особливого періоду на строк до його закінчення або до дня фактичного звільнення зберігаються місце роботи, посада і середній заробіток на підприємстві, в установі, організації, фермерському господарстві, сільськогосподарському виробничому кооперативі незалежно від підпорядкування та форми власності і у фізичних осіб- підприємців, у яких вони працювали на час призову. Таким працівникам здійснюється виплата грошового забезпечення за рахунок коштів Державного бюджету України відповідно до Закону України "Про соціальний  і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей".          За більш детальною  інформацією звертатись в Кременецький ОМВК (тел. 2-19-64) та приймальню міського голови (тел. 2-42-90)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь