A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Відбулась селекторна нарада з питань надання медичних і соціальних послуг застрахованим особам

Дата: 15.04.2019 08:14
Кількість переглядів: 411

У виконавчій дирекції Фонду соціального страхування України під головуванням заступника директора виконавчої дирекції Фонду Світлани Лапчик відбулась селекторна нарада з питань забезпечення реабілітаційним лікуванням застрахованих осіб, а також медичними та соціальними послугами потерпілих на виробництві. Участь у заході взяли начальник управління медичних та соціальних послуг виконавчої дирекції ФССУ Олена Пухка, заступники начальника Любов Лисенко і Сергій Слєпєнков, керівники та фахівці управлінь виконавчої дирекції Фонду в областях і місті Києві.

На нараді було розглянуто актуальні питання забезпечення потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань лікуванням, лікарськими засобами, виробами медичного призначення,  санаторно-курортним лікуванням, технічними та іншими засобами реабілітації. Зокрема, акцентовано увагу, що на офіційному веб-сайті Фонду розміщено інформаційний перелік санаторно-курортних закладів, який системно поновлюється. Перелік розміщено з метою надання допомоги потерпілим у виборі санаторно-курортних закладів, відповідно до визначених профілів санаторно-курортного лікування.

Також учасникам наради надано практичні рекомендації щодо подальшої роботи із забезпечення ефективного та раціонального використання коштів у межах затверджених кошторисів, надання потерпілим на виробництві необхідної медико-соціальної допомоги.

Було обговорено стан забезпечення відновним лікуванням застрахованих осіб після перенесених захворювань і травм у реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів. Розглянуто зміни, внесені до механізму забезпечення працюючих відновним лікуванням з метою посилення контролю за якістю та обсягами реабілітації, озвучено оперативні дані забезпечення реабілітацією за рахунок коштів Фонду у першому кварталі 2019 року.

 

Прес-служба виконавчої дирекції
Фонду соціального страхування України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь